Skip to main content

Spareparts en onderhoud voor uw IBIX® straalketel

IBIX® Benelux is onderdeel van Diaber Benelux B.V. en exclusief distributeur / importeur van het IBIX® systeem. Als importeur van dit systeem hebben wij alle spareparts in huis en beschikken over een uitgebreid dealernetwerk. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend de informatie voor uw toepassingen en de prijs van het systeem.

A-KWALITEIT

Het IBIX® systeem is een A-kwaliteit product en ontwikkeld voor professioneel gebruik. U kunt van ons alle ondersteuning verwachten bij het gebruik van het systeem. Inmiddels hebben wij vele jaren ervaring in alle branches, zodat wij u altijd een passend advies kunnen aanbieden. Niet voor niets wordt er op een IBIX® straalketel maar liefst 5 jaar garantie gegeven.

TIJDENS GEBRUIK

De materialen waarmee het IBIX® systeem vervaardigd is, zijn van de beste kwaliteit en ontwikkeld voor professioneel en intensief gebruik. In 90% van de gevallen heeft storing te maken met vochtig straalmiddel dat in de ketel terecht is gekomen. Dankzij het doordachte systeem kunnen deze gevallen direct zonder gereedschap verholpen worden. Onze technische adviseurs assisteren u graag zodat u zo snel mogelijk uw werkzaamheden kunt hervatten. Mochten onderdelen nodig zijn, arriveren deze de volgende dag of kunnen deze direct bij u bezorgd worden.

Service en onderhoud

Diaber Benelux beschikt over een eigen technische dienst die professioneel onderhoud en reparatie uitvoert aan uw IBIX® straalketel. Vragen over hoe wij u van dienst kunnen zijn? Bel +31 (0) 180 418 113, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het contactformulier in.